+386 40 376 463
info@kasca.si

PON- PET: od 08:00 do 18:00
SOB: od 08:00 do 12:00

Lavera

Podjetje Laverana in blagovno znamko Lavera kozmetika je leta 1987 ustanovil Thomas Haase, ki je v mladosti imel precejšnje težave s kožo. Mučil ga je atopijski dermatitis. Njegova odločitev je bila, da namesto kortizonskih krem, raje poišče alternativno (naravno) rešitev za nego svoje kože. Tako je nastala blagovna znamka Lavera kozmetika.

Lavera je nemška blagovna znamka z več kot 30 letno tradicijo. Ponuja samo naravne certificirane izdelke, ki so primerni za vsak tip kože, tudi za tiste z najbolj občutljivo kožo.

Na kratko lahko torej podjetje Laverana opišemo  kot podjetje, ki proizvaja certificirano, 100% naravno kozmetiko. Proizvodnja poteka v Nemčiji na območju Hannovra. Izdelke proizvajajo po najvišjih možnih standardih, z mislijo ohranjanja naravnih virov, ob spoštovanju človeka in narave. Kakovost izdelkov je njihova največja prioriteta. V svojih izdelkih uporabljajo samo 100% naravne in kakovostne sestavine. Imajo močan občutek odgovornosti, predvsem do kupca. Lavera kozmetika vsebuje samo 100% naravne sestavine, ne vsebuje sintetičnih konzervansov, naftnih derivatov (parafin, silikon), dišav ali arom. Izdelki, ki jih proizvaja podjetje Laverana niso testirani na živalih.

Vse blagovne znamke

Obiščite našo spletno prodajalno.

Trgovina
clock-ophoneenvelope