+386 40 376 463
info@kasca.si

PON- PET: od 08:00 do 18:00
SOB: od 08:00 do 12:00

Davert

S 35-letnimi izkušnjami na področju naravne hrane se zavzemamo za nadzorovano ekološko pridelavo, stalen razvoj postopkov predelave, preglednost, skrbno kontrolo vsake faze in zagotovljene ekološke izdelke - od pridelave do pakiranja. Smo strokovnjaki za riž, stročnice in žitne izdelke najboljše ekološke kakovosti. Sladkor, suho sadje, oreščki, oljna semena, izdelki za zajtrk in superživila so drugi klasični izdelki v ponudbi. Z inovativnimi juhami, ocvrtimi jedmi, pripravljenimi jedmi in zelenjavnimi jedmi ponujamo sveže ideje za ustvarjalno kuhinjo. Od ustanovitve podjetja smo trdno zasidrani v regiji Münsterland. Tu, v neposredni bližini naravnega rezervata "Davert", se počutimo kot doma in prevzemamo odgovornost za okolje in svoje zaposlene.

Ustanovitelj podjetja Rainer Welke je leta 1973 s svojim "Makrohausom" v Münstru v Vestfaliji in z vizijo boljšega sveta postavil temelje našega sedanjega podjetja. "Makrohaus" je bila ena od prvih petih ekoloških trgovin v Nemčiji.

Zaradi velikega povpraševanja po ekoloških izdelkih se je "makro hiša" razširila.

Rainer Welke je leta 1984 z vizijo, da so nadzor, nakup, čiščenje, skladiščenje in polnjenje certificiranega ekološko pridelanega žita, stročnic in semen v rokah strokovnjakov, prevzel staro mlinsko poslopje - Davert Mühle.  Davert se je rodil pred približno 35 leti.

Dobra kakovost izdelkov Davert je omogočila, da je bil mlin Davert v naslednjih letih obnovljen, razširjen in dokončno obnovljen.

Vse blagovne znamke

Obiščite našo spletno prodajalno.

Trgovina
clock-ophoneenvelope