+386 40 376 463
info@kasca.si

PON- PET: od 08:00 do 18:00
SOB: od 08:00 do 12:00

Cosnature

Od leta 1980. Strast do kozmetike je v naši naravi. Svoje dolgoletne izkušnje z vseh področij kozmetike in lepotne nege uporabljamo za ustvarjanje naravno učinkovite naravne kozmetike. Od razvoja inovativnih receptov, oblikovanja embalaže, polnjenja in pakiranja do dostave: pri cosnature® vse prihaja iz enega samega vira. Izdelki cosnature® nastajajo v našem lastnem oddelku za raziskave in razvoj. Kakovost iz Nemčije je zaveza, ki jo jemljemo zelo resno, saj si prizadevamo za nenehne inovacije, nenehno optimizacijo in trajnostne proizvodne procese. Za kakovost naravnega kozmetičnega izdelka so bistvenega pomena visoka kakovost, čistost in naravnost surovin.

Naše visoke zahteve glede kakovosti surovin se odražajo v uporabi ekoloških surovin iz nadzorovane ekološke pridelave ali certificiranega divjega zbiranja. Za te ekološke surovine so značilni pošteni delovni pogoji, pravična trgovina, ohranjanje naravne rodovitnosti tal in odsotnost pesticidov. Pri vsakem našem izdelku je v ospredju ustrezen učinkovit koncept. Zaščita okolja je naša odgovornost. Zato smo si zastavili cilj, da v vseh proizvodnih procesih varčno in ciljno usmerjeno uporabljamo vire (surovine, energijo, vodo in druge dobrine).

Mednarodno priznana britanska organizacija testira vse končne izdelke v skladu s strogimi merili, ki zagotavljajo, da se ne uporabljajo živalske sestavine, dodatki živalskega izvora, nosilci ali poskusi na živalih. V ta namen skrbno preverimo vsako sestavino v receptu.

Majhne izjeme so neizogibne

Vseh živalskih surovin ni mogoče nadomestiti s surovinami rastlinskega izvora, ne da bi to vplivalo na njihov učinek. Dve različici naših balzamov za ustnice na primer še nimata veganskega pečata, ker vsebujeta čebelji vosek. Pri tem že sodelujemo z našim laboratorijem pri pretvorbi v veganski recept, tako da bomo kmalu imeli popolnoma vegansko paleto izdelkov.

Vse blagovne znamke

Obiščite našo spletno prodajalno.

Trgovina
clock-ophoneenvelope