+386 40 376 463
info@kasca.si

PON- PET: od 08:00 do 18:00
SOB: od 08:00 do 12:00

Arche

Zgodba Arhe Naturküche se je začela leta 1985 kot majhna makrobiotična trgovina v Ravensburgu. Leto ustanovitve podjetja je padlo v čas, ko so se kulture bližale: številni Evropejci in Američani so potovali proti vzhodu, zlasti na Japonsko. Japonska, dežela taoizma in zen budizma. Japonska je bila vzor azijske visoke kulture z veliko nagnjenostjo k izbrani in zdravi prehrani. Poleg intelektualnih zakladov so tukaj našli tudi izvirno, čisto hrano, ki so jo ljudje znali negovati.

Nekaj ​​časa prej so se ustanovitelji podjetja ukvarjali s temami, kot so daljna vzhodna filozofija makrobiotikov in naravne kozmetike. Sprva se je paleta izdelkov še vedno nanašala na japonsko hrano. Arche Natural Kitchen je govorila o ohranjanju starega znanja o Japoncih, posebni hrani in tradicionalnih proizvodnih metodah. Postopoma se je obseg povečal nad japonsko hrano, tako da so med drugimi azijskimi izdelki na voljo tudi evropske specialitete. Seveda je celotna stvar z običajnim visokim standardom, in sicer v skladu s tradicionalno izdelavo in garancijo organske kakovosti v skladu z ECO.

V tradicionalni, azijski prehrani so ustanovitelji Arche prepoznali dragocenost, ki jo je vredno zaščititi. V skladu z makrobiotiki cenijo recepte, ki so jih prenašali že stoletja, skrbno izdelavo, naravne surovine in občutljivo, časovno ocenjeno in dragoceno obdelavo.

Poleg japonskih in azijskih specialitet je bilo v območje Arche kmalu vključenih vse več evropskih posebnih izdelkov. Okusni vanilija in čokoladni puding, pa tudi praktični pripomočki za peko in geliranje. Čudna mešanica? Ob natančnejšem pregledu je to očitno: azijska tradicija ne pozna le zdravih, ampak tudi izjemno funkcionalnih kuhinjskih pomočnikov. Na primer, agar agar, geling sredstvo, ki prihaja iz morskih alg, ali Kuzu, plemenitega veziva pridobljenega  iz divje vinske trte in ga lahko uporabljamo kot gostilo za pripravo različnih gostil, glazur, omak. Tradicionalna priprava kuzuja traja 120 dni, ki zajema pranje, obarjanje, filtriranje in sušenje škroba posebne divje vinske trte.

Vse blagovne znamke

Obiščite našo spletno prodajalno.

Trgovina
clock-ophoneenvelope