+386 40 376 463
info@kasca.si

PON- PET: od 08:00 do 18:00
SOB: od 08:00 do 12:00

Kaščin Nutricionist za superživila

Super živila so tista, ki vam garantirajo, da dobite v telo dovolj hranljivih sestavin za zdravo delovanje. Še več, ščitijo nas pred obolenji, nezdravim okoljem, stresom in omogočajo hitrejše okrevanje.

V Kašči trdno stojimo za idejo da smo kar jemo, kajti vse kar damo v usta vpliva na naše telo, dušo in misli.

Trenutno znanost pozna več kot tisoč vitaminov, mineralov, polisaharidov, encimov, antioksidantov, osnovnih aminokislin, maščobnih kislin, dobrih maščob, maščobnih kislin, proteinov in dobrih ogljikovih hidratov. Super živila so tista, ki vam garantirajo, da dobite v telo dovolj hranljivih sestavin za zdravo delovanje. Še več, ščitijo nas pred obolenji, nezdravim okoljem, stresom in omogočajo hitrejše okrevanje. Uživati pa jih moramo organsko pridelana in surova termično neobdelana.

Na Kaščinih policah boste našli ogromno superživil in deležni boste svetovanja z licenco podkrepljenega nutricionista za superživila.

Licenca  za supernutricionista je pridobljena v Veliki šoli za super živila pri Savini Atai. Pionirki odkrivanja zdravilnih lastnosti super živil.

Prehranjujte se v skladu s svojimi nameni. Naj bo namen dolgoživost, ki jo  boste dosegli s poseganjem po superživilih, katere vam  predlagamo v Kašči.

Obiščite našo spletno prodajalno.

Trgovina
clock-ophoneenvelope