+386 40 376 463
info@kasca.si

PON- PET: od 08:00 do 18:00
SOB: od 08:00 do 12:00

Medeni “bostock” z jagodami

Sestavine:

Mandljeva pasta

 

Medeni sirup

 

Ostalo

 

Navodila

  1. Segrejte pečico na 210°C
  2. Pripravite mandljevo pasto tako da najprej stepete maslo in sladkor do penastega. Dodajte jajce in zmiksajte.
  3. Vmešajte mandljevo moko, vanilijo in sol.
  4. Nato zmešajte med s toplo vodo da dobite medeni sirup.
  5. Položite kose kruha na pekač s peki papirjem in vsak kos premažite s sirupom.
  6. Na vrh namažite mandljevo pasto in posujte z mandljevimi lističi.
  7. Pecite 8 do 12 minut oz. do zlato rjave barve.
  8. Posujte z limonino lupinico in dodajte narezane jagode. Okrasite s sladkorjem v prahu in dober tek!

 

Kaščin recept - Medeni bostock

Obiščite našo spletno prodajalno.

Trgovina
clock-ophoneenvelope