+386 40 376 463
info@kasca.si

PON- PET: od 08:00 do 18:00
SOB: od 08:00 do 12:00

V Kašči trdno stojimo za idejo da smo kar jemo, kajti vse kar damo v usta vpliva na naše telo, dušo in misli.

Trenutno znanost pozna več kot tisoč vitaminov, mineralov, polisaharidov, encimov, antioksidantov, osnovnih aminokislin, maščobnih kislin, dobrih maščob, maščobnih kislin, proteinov in dobrih ogljikovih hidratov. Super živila so tista, ki vam garantirajo, da dobite v telo dovolj hranljivih sestavin za zdravo delovanje. Še več, ščitijo nas pred obolenji, nezdravim okoljem, stresom in omogočajo hitrejše okrevanje. Uživati pa jih moramo organsko pridelana in surova termično neobdelana.

Na Kaščinih policah boste našli ogromno superživil in deležni boste svetovanja z licenco podkrepljenega nutricionista za superživila.

Licenca  za supernutricionista je pridobljena v Veliki šoli za super živila pri Savini Atai. Pionirki odkrivanja zdravilnih lastnosti super živil.

Prehranjujte se v skladu s svojimi nameni. Naj bo namen dolgoživost, ki jo  boste dosegli s poseganjem po superživilih, katere vam  predlagamo v Kašči.

Diagnostika obraza je branje usode in sreče ter spada v področje metafizike. Obraz je zemljevid, ki pokaže genetiko, dednost, naše misli, kaj se z nami dogaja, kaj se z nami šele bo zgodilo, kaže pa tudi stanje kože pred pojavom morebitne bolezni. Naš obraz je manifestacija delovanja našega notranjega univerzuma.

V Kašči razpolagamo z znanjem obrazne diagnostike, ki smo ga pridobili pri mojstrici tega znanja Savini Atai. Licenca pridobljena za opravljanje obrazne diagnostike nam v Kašči omogoča da z vami delimo to znanje, bodisi preko naših člankov oz. objav ali preko neobveznih sproščenih pogovorov pa tudi za osebno svetovanje smo vam na voljo.

V Kašči vemo, da ima vsaka guba svojo zgodbo zato bodite nanje ponosni.

V Kašči se zavedamo moči znanja zato nenehno vlagamo svoj čas v izobraževanje. Z veseljem vam tako poleg skrbno izbrane kakovostne ekološke hrane in visokokakovostnih prehranskih dopolnil ponudimo tudi strokovno svetovanje prehranskega svetovalca z opravljeno licenco na AFP (Association of fitness professionals) oz. ZFP Zveza fitnes profesionalcev Slovenije.

Z našo pomočjo boste pod strokovnim vodstvom spremenili prehranske navade, osvojili uravnotežen način prehranjevanja, uravnali svojo telesno težo, izboljšali zdravje in splošno počutje.

Razpolagamo namreč z najsodobnejšim znanjem o prehranski znanosti in najnovejšimi smernicami prehranskega svetovanja.

Prehransko svetovanje zajema specializirano znanje in individualno obravnavo, izračun za dnevni energijski in hranilni vnos, sestavo živil in personaliziran prehranski načrt.

Obiščite našo spletno prodajalno.

Trgovina
clock-ophoneenvelope